Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Miloš Zeman je vnímán částí naší společnosti jako relikt negativního vývoje v ČR. Jako člověk, který nám tu tak nějak po tom všem zbyl jako čekatel na konec funkčního období. Jako nevěrohodný a ve své funkci neužitečný. Smutné ovšem je, že na politické scéně nám zůstává (a zůstane i po prezidentských volbách) významná množina osob, jejichž vztah k demokracii je podobný. Navařili jsme si takový ošklivý, nepěknou věc.

4 0
možnosti
Foto

Navařili, navařili. Resp. jistá část společnosti to navařila pro všechny, příkladné, nesobecké. A tatáž část společnosti nám hodlá zvolit za presidenta podobnou karikaturu člověka, jaká tam sedí dnes.

Proč? Ve třech vlnách emigrace prchly naše elity na Západ, kdežto "mčč" se tu rozmnožil.

3 0
možnosti
JK

Tajné služby vědí o Zemanově přímé lince do Kremlu už od dob jeho premiérování. Proto nedostane jiné informace než ty, které už Rusové vědí. Je téměř jisté, že tuhle linku služby používají i k dezinformacím, odhalování špionů a pro další taktické tahy. Rusové tak nemohou vědět co ze zpráv od Miloše je pravda a co hra, proto je čím dál víc brán jako neužitečný idiot, financování se krátilo a nyní vyschlo úplně. Zeman už si uvědomil, že z Ruska nedorazí už nic a Nejedlý s Minářem nyní zachraňují co se dá a minimalizují ztráty, proto je nemůže vyhodit, přišel by o všechno.

4 0
možnosti
JF

Plk. Zbytek navrhoval ÚV KSČ v listopadu ́89 nasadit "jeho" tankovou divizi ze Slaného k potlačení kontrarevolučních rejdů v Praze. Jeho kancelář dodnes sídlí v areálu ruského velvylsanectví v Praze. On nastojaščij češskij patriot! Rv

7 0
možnosti
  • Počet článků 144
  • Celková karma 11,64
  • Průměrná čtenost 461x
.........nezapomen jedno ,tvoje pravda začíná a končí ,tam kde cenzorova.......

Seznam rubrik