Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan prezident už tehdy věděl, že až ulehne, hyeny se kolem něj budou jen hemzit, a nemýlil se ! za článek karma R^

1 1
možnosti

Hyeny Mynar, Nejedy a Ovčáček se kolem Zemana hemžili když ještě chodil. Když ulehl, začaly hyeny přímo rejdit, pane Macku.

5 0
možnosti
Foto

Hrůza hrůzoucí, tyhlety okřídlené hyeny. Hyenosupi, kteří se vůbec nezajímají o hříbky. Dokonce jsou jim fuk. Mykolog by se z toho převrátil a neřekl by muk. A nebo tahle Lesana (dle přechodníku), někdy či vždy je plná hub. Záhada. A ten zvon! Hrana asi v rukou satana. Pak okřídlené hyeny vylézají z nor v horách prolezlých tím jejich hemžením v podzemí, kde pro vzlet chystaly si roky křídla. Chybí snad už jen sám kat Mydla. A je ještě hůř! Hyeny už leží vedle svého přechodníku. Na áru! Snad ne! Snad do žil otrávenou infuzi? Jed? Ve mně už řezník krve by se nedořezal. Sám budu potřebovat transfuzi. A nebo ne? Všechno je jinak! Kluci si měří pindíky. Už vidím je. Mynář, Ovčáček, Nejedlý. Šmejdí. Už vytahují šuplíky.

1 0
možnosti
Foto

Vidím že Zemanovo "dobumbáno" je výživné téma! Je pravda že ti všichni co mi ještě před měsícem vykládali "Zeman špatný na nohy, hlavou v pořádku, tou nás všechny strčí do kapsy" se najednou neozývají. Tak snad si zapamatují, že desítky let chlastání tak, že jeden je na kašu od desíti od rána, že tohleto nezůstává bez následků. Už aby ten náš výtečník byl konečně v zemi, na Zemi nastane zase klid a mír.

6 2
možnosti

P76e36t77r 72B48u61r64i70a18n

19. 10. 2021 17:19

ZOUFALEC

Zatáhneš rolety

brk ženeš do práce

rozprostřeš nad světy

své marné frustrace

S bezďákem do bečky

kdybys svou hlavu dal

tam bys své ovečky

snad lépe popohnal

5 0
možnosti
Foto

Jen se kruťte, hadi...

11 0
možnosti

Tebe to, Zdeněčku, nějak vzalo!

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS